La Filmoteca de Catalunya·Terres de Lleida inicia aquest divendres un cicle de projeccions a Tàrrega amb el film de culte Deseando amar

Divendres 9 d’octubre a 2/4 d’11 de la nit als Cinemes Majèstic (Avinguda Catalunya, 54)
Organitza: Filmoteca Terres de Lleida i Regidoria de Cultura
 
La Filmoteca de Catalunya i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega han arribat a un acord per iniciar un cicle de projeccions de cinema clàssic d’autor a la capital de l’Urgell. Les sessions s’emmarcaran dins la secció Zoom de la Filmoteca Terres de Lleida, una branca de la Filmoteca de Catalunya impulsada per la Universitat de Lleida en col·laboració amb la Generalitat, l’IEI i el Cercle de Belles Arts. Tàrrega entrarà així en un circuit de projeccions del qual també formen part Lleida capital i La Seu d’Urgell.

La primera cita per als cinèfils arribarà a Tàrrega aquest divendres 9 d’octubre, a 2/4 d’11 de la nit, a Cinemes Majèstic amb la pel·lícula de culte Deseando amar (In the mood for love) de Wong Kar Wai (Hong Kong, 2000).


Aquesta és una poètica història d’un amor no consumat ambientada al Hong Kong dels anys 60 i plasmada en imatges de singular bellesa a càrrec de Wong Kar-Wai, director de Happy together. Chow, redactor d’un diari local, i la seva dona es traslladen a un immoble on ell coneix Li-zhen, una jove casada. Chow passa cada cop més temps en companyia de Li-zhen i es fan bons amics. Un dia, però, s’hauran d’enfrontar als fets: els seus respectius cònjuges estan mantenint una relació amorosa.
 
Les properes sessions
El cicle, de periodicitat mensual, té preparades per al dia 13 de novembre la controvertida Perro blanco (White dog) de Samuel Fuller (EUA, 1981) i per al dia 11 de desembre la doble retrospectiva Raimon de Carles Duran i La Nova Cançó de Francesc Bellmunt. El preu de l’entrada és de 3 euros (2 euros per aturats, pensionistes, estudiants i Carnet Jove). També es posa a la venda un abonament per a 10 sessions al preu de 25 euros.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: