Dijous 29 d’octubre

Presentació a Tàrrega del llibre Esmorzars de Lleida amb l’autor Ignasi Revés
A 2/4 de 9 del vespre al Museu Comarcal de l’Urgell (Carrer Major, 11) · Tàrrega
Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica i Centre Cultural de Tàrrega

Esmorzars de Lleida (Edicions Salòria) és un viatge literari i gastronòmic de l’escriptor Ignasi Revés per la cultura culinària més arrelada de les comarques de Ponent. Revés ha visitat alguns dels establiments emblemàtics de la demarcació i en descriu literàriament les característiques dels plats més típics, així com la història, la clientela i la seva vinculació amb la cultura i la societat local. El llibre és el primer de la col·lecció De forquilla i ganivet. Entre les cròniques d’esmorzars que Revés publica hi figuren establiments de Tàrrega.

4t. Cicle de Cinema en Blanc i Negre amb els germans Marx
A les 9 del vespre al Local Social de l’Ateneu (Plaça del Carme, 12)
Organitza: Associació Nous Espais
Entrada gratuïta
 
El cicle d’enguany arrenca amb la farsa política Duck Soup (Sopa de ganso) de Leo McCarey, producció de l’any 1933 protagonitzada pels germans Marx. Posteriorment arribaran Freaks de Tod Browning (26 de novembre) o Una partida de campo de Jean Renoir (30 de desembre).

L’Associació Nous Espais de Tàrrega reprèn aquest dijous les projeccions del seu Cicle de Cinema en Blanc i Negre, una proposta sense afany de lucre que arriba ja a la seva quarta temporada a la capital de l’Urgell. L’entitat oferirà fins al juliol de l’any vinent una sessió mensual gratuïta amb alguns dels títols mítics del setè art, difícils de poder visionar en sales o televisió. Tots els films es projectaran en versió original subtitulada, el darrer dijous de cada mes a les 9 del vespre al Local Social de l’Ateneu. 
 
El cinema, present a l’agenda cultural de Tàrrega
Aquest cicle amplia l’oferta cinematogràfica que nodreix l’agenda cultural de la ciutat. En aquest apartat també sobresurt la programació de Cine Club La Lloca (Frozen river és la cita més propera, el dia 6 de novembre) o de la Filmoteca Terres de Lleida, la qual acostarà el dia 13 de novembre fins a Tàrrega la polèmica Perro blanco de Samuel Fuller, film de denúncia contra el racisme.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: