Ràdio Tàrrega (92.3 FM) dedica aquest dissabte un programa especial al músic de jazz Miquel Soldevila, que morí el passat cap de setmana

Ràdio Tàrrega (92.3 FM) emetrà aquest dissabte 7 de novembre una edició especial del programa Kandy Pop dedicada al músic Miquel Soldevila, que morí el passat 31 d’octubre a l’edat de 47 anys. El percussionista targarí fou un important promotor cultural a la capital de l’Urgell i impulsà nombrosos concerts de jazz, el gènere que ell conreava.


Cofundador del festival Atacdejazz, que ja acumula sis edicions, també conduí durant tres temporades el programa Tropijazz a la sintonia de Ràdio Tàrrega. Per això, els companys de l’emissora retran el seu homenatge a través de testimonis, records i peces musicals que evocaran la figura de Soldevila. Sota les regnes de Marc Rosselló, a l’edició especial de Kandy Pop intervindran una desena de convidats. El programa sortirà en antena el dissabte 7 de novembre a les 13 h.; el diumenge 8 a les 19 h.; i el dimarts 10 a les 21 h. 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: