Inicien les obres de construcció del CEIP Maria Mercè Marçal de Tàrrega

La Generalitat de Catalunya ha donat inici a les obres de construcció del Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) Maria Mercè Marçal de Tàrrega. Incorporades al projecte algunes modificacions, fet que ha motivat cinc mesos de retard en l’execució, durant l’última setmana s’han realitzat els primers moviments de terra al solar.


Els treballs han estat pressupostats en 4.343.904 euros i contemplen una primera fase d’edificació corresponent a una línia completa d’infantil i primària (9 aules). També es materialitzaran les instal·lacions comunes de menjador, administració, serveis, gimnasos i pistes esportives, ja amb les dimensions per acollir dues línies en el futur. Es preveu que la nova escola pugui entrar en servei l’octubre de l’any 2010. Posteriorment, encara sense calendari, es completaran les instal·lacions amb l’aulari de la segona línia, donant cabuda a un total de 450 alumnes.
 
Edificació en un solar cedit per l’Ajuntament
El CEIP Maria Mercè Marçal, el tercer col·legi públic d’infantil i primària a Tàrrega, s’aixeca en una finca de 7.300 m2 cedida per l’Ajuntament i situada a l’avinguda d’Ondara, just al costat de la Llar d’Infants El Niu i molt a prop dels mòduls on actualment imparteix les classes de forma provisional el centre. Aquest terreny es contempla com a sòl per a equipaments dins el sector SUD-12, zona on el consistori ha urbanitzat recentment un tram prolongat del carrer de Pau Casals (de 130 metres) per possibilitar així l’accés principal a l’escola. Amb l’entrada en servei del nou edifici, Educació posarà fi als mòduls provisionals on el col·legi desenvolupa actualment la seva tasca docent des de fa tres anys.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: