Dissabte 21 de novembre

Torneig de llançaments de diana l Punt Jove de Tàrrega
 
Dissabte 21 de novembre a les 11 de la nit a l’Espai MerCAT (Plaça de les Nacions sense Estat)
Organitza: Punt Jove de Tàrrega
 
La Regidoria de Joventut de Tàrrega, a través del Punt Jove, organitza un programa d’activitats que vol oferir alternatives de lleure les nits de dissabte a la ciutat. Són les anomenades Nits Joves, una sèrie de campionats nocturns que es realitzen un cop al mes a l’Espai MerCAT. El cicle continua aquest dissabte 21 de novembre amb un torneig de llançaments de diana per parelles sota la modalitat 501. La vetllada estarà amenitzada amb música en directe a càrrec del grup Síndrome Lunàtico. Per gentilesa de Connection Darts, la parella guanyadora gaudirà d’un cap de setmana (hotel + esmorzar + inscripció al torneig) a Elx per participar al campionat Dama de Elche que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 de febrer de 2010. Per participar-hi només cal inscriure’s gratuïtament a l’adreça electrònica puntjove@tarrega.cat o mitjançant el Facebook.

Sopar gala dels XII Premis Culturàlia a 2/4 de 10 de la nit a la Sala de Festes La Granja
(Carrer de La Granja, s/n). Organitza: Centre Cultural de Tàrrega
 
El Centre Cultural de Tàrrega celebrarà aquest dissabte 21 de novembre la gala de lliurament dels seus Premis Culturàlia. Els guardons, que arriben ja a la dotzena edició, s’atorguen a persones i entitats que treballen a favor de la cultura i el civisme a Tàrrega i la comarca de l’Urgell.


Enguany es dintingirà l’escultora local Matilde Grau, l’actuació arquitectònica realitzada a la botiga Alba-Meda, l’empresari Ramon Roca, l’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega i el Museu de Joguets i Autòmats de Verdú, a més de concedir un premi especial d’investigació i ciència a l’astrònom Josep Maria Bosch. Com és costum, l’acte tindrà lloc a 2/4 de 10 de la nit a la sala La Granja de Tàrrega. Els Culturàlia reben el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, entre altres institucions.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: