Tàrrega elabora un tronc de xocolata de 40 metres en el marc de l’11a. Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals

L’11a. Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega ha adquirit un caire ben dolç amb l’elaboració d’un tronc de Nadal de fins a 40 metres de llargària. Els artesans de Pastisseria El Pati de la ciutat s’han encarregat de preparar aquesta gegantina especialitat de rebosteria, revestida de xocolata i farcida de crema de torró.


Sumant tots els ingredients, el tronc ha pesat 150 quilos i ha generat unes 2.000 racions que s’han repartit entre el nombrós públic assistent. Aquesta ha estat la segona ocasió en què l’obrador d’El Pati s’ha enfrontat a un repte similar després que l’any passat ja elaboressin una barra de torró de la mateixa longitud.
 
Paral·lelament, el certamen targarí continua la seva marxa i durant les dues primeres jornades, dies 5 i 6 de desembre, han passat per l’Espai Fassina i l’Espai MerCAT unes 12.000 persones. Organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals aplega un centenar d’expositors vinculats amb la pintura, la ceràmica, l’escultura, l’orfebreria i les manualitats en general a més d’un ampli ventall de productes d’alimentació. Entre les propostes programades per demà dilluns sobresurt l’artista Xavier Garcia, qui a les 7 de la tarda aproparà el seu darrer muntatge de poesia titulat Torno tot seguit. L’espectacle es dedicarà al músic targarí Miquel Soldevila, recentment desaparegut, i comptarà amb la col·laboració d’una vintena de persones.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: