El Tió Més Gran del Món

Dissabte Dia 19 a partir de les 11 del matí i de les 5 de la tarda, a la plaça de les Nacions sense Estat.  A les 6 de la tarda, arribarà l’acte central amb els nens i nenes podran fer cagar el Tió (cal que es portin el bastó de casa). Iniciativa solidària impulsada entre Catalunya Ràdio i la Regidoria d’Acció Social del municipi

El Tió solidari és una inciativa per a recollir aliments, així doncs hi haurà un punt de recollida de donacions per al Banc d’Aliments de Catalunya, es convida a tots els ciutadans a recollir menjar (pasta, arròs i llegums) per després portar-lo  al tió més gran del món i fer-lo cagar tots junts..

 

El Tió solidari és un espectacle de gran format on un tió de 14 metres de llarg i 7   d’alçada es desperta davant els nens i nenes, els quals poden accedir al seu interior per tal de recollir els obsequis nadalencs.

Els actes del Tió Més Gran del Món s’iniciaran a les 11 del matí, quan ja es podran fer donacions per al Banc d’Aliments al punt situat a la plaça de les Nacions sense Estat. A les 12 del migdia tindrà lloc una cercavila gegantera pel centre de la ciutat a càrrec de batBATuka, i a 2/4 de 6 de la tarda un assaig amb els infants de la cançó del Caga Tió. A les 6, arribarà l’acte central amb els nens i nenes fent cagar el Tió (cal que es portin el bastó de casa) i accedint al seu interior per recollir els regals. Després, s’oferirà una xocolatada a càrrec de l’Agrupament Escolta Mestre Güell • Roger de Llúria i l’actuació dels Diables i La Coctelera de BAT.

El Tió Més Gran del Món  és una iniciativa del programa Eduqueu les Criatures de Catalunya Ràdio, un programa que realitza i presenta el periodista Carles Capdevila. El tió ha estat construït per l’empresa  Events Catalunya.

Més informació: http://criatures.cat/2009/11/el-tio-de-leduqueu-sen-va-de-gira-atipem-lo-entre-tots/

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: