Tàrrega se suma a la cloenda de l’Any Amades

Diumenge 17 de gener a partir de les 11 del matí al Teatre Ateneu (Pl. del Carme, 12) Organitza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega
 
Tàrrega se suma al conjunt d’actes que tindran lloc arreu de Catalunya el proper diumenge 17 de gener com a clausura de l’Any Amades. La iniciativa posarà el colofó al cicle que durant el 2009 ha reivindicat la figura del folklorista Joan Amades (1890•1959) commemorant els 50 anys de la seva mort.


En el cas de Tàrrega, i des de les 11 del matí, als jardins del Teatre Ateneu es podrà admirar de prop els elements del bestiari local així com els gegants i capgrossos. Alhora s’oferirà una demostració de bitlles, es llegirà el manifest i es deixaran anar globus amb l’emblema de l’Any Amades. Seguidament, a les 12 del migdia, a l’interior del teatre, el públic gaudirà de les actuacions de la Coral Infantil Mestre Güell (cançons tradicionals) i l’Esbart Albada (balls de bastons), mentre que l’historiador targarí Roger Costa impartirà una xerrada sobre la figura i el llegat de Joan Amades. L’entrada és gratuïta.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: