Tàrrega promou entre els infants l’hàbit de la lectura

El municipi de Tàrrega, mitjançant el Pla Educatiu d’Entorn (PEE), realitza aquests dies diferents activitats per promoure l’hàbit de la lectura entre els nens i nenes de 3 a 6 anys. L’activitat se centra en la narració de contes a la Biblioteca Central Comarcal per part d’un monitor ajudant-se de peluixos.


D’aquí ve el nom amb què s’ha batejat la iniciativa, El món dels tovets. El PEE vol familiaritzar els nens i nenes amb els llibres i, sobretot, amb l’ús de la biblioteca i els seus recursos, potenciant alhora l’èxit escolar. A la imatge adjunta, alumnes de P3 del CEIP Maria Mercè Marçal de Tàrrega en una de les sessions programades.
 
10a. Setmana del Llibre Infantil i Juvenil a Tàrrega
Paral·lelament, la Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega acull fins al 7 de febrer la 10a. Setmana del Llibre Infantil i Juvenil a les Terres de Ponent. Aquesta és una mostra bibliogràfica itinerant que enguany es dedica al procés d’aprenentage de l’escriptura. Es brinda un recorregut a través de la literatura infantil i juvenil que posa de relleu com els signes de l’escriptura formen part de les nostres vides: des dels abecedaris fins a suports de comunicació quotidians com cartes, diaris personals, mails o xats. Ho organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: