Acord entre l’Ajuntament de Tàrrega i l’empresa Circuit Urgellenc per oferir sessions de cinema al Teatre Ateneu

L’Ajuntament de Tàrrega i l’empresa exhibidora Circuit Urgellenc han arribat  a un acord perquè el Teatre Ateneu de la localitat, de gestió municipal, aculli projeccions de cinema mentre durin les obres de millora a la sala Majèstic.


L’objectiu d’ambdues parts és garantir la continuïtat de les sessions d’estrena a la ciutat i "evitar que els espectadors locals perdin l’hàbit d’anar al cinema o que vagin per costum a altres poblacions", han coincidit a afirmar fons del consistori i l’empresa lleidatana. L’agenda de projeccions vindrà condicionada per la disponibilitat del Teatre Ateneu, que acull durant l’any muntatges escènics i concerts. Malgrat això, es programaran sessions tots els dilluns i divendres a 2/4 d’11 de la nit, a més dels dissabtes i diumenges que la sala quedi lliure.
 
Cessió gratuïta del Teatre Ateneu
El consistori cedirà gratuïtament l’edifici a Circuit Urgellenc, que aportarà la maquinària de projecció, la pantalla i el personal. Com a única contrapartida, l’empresa haurà d’assumir les despeses de calefacció. Jordi Ramon, regidor de Cultura, ha apuntat que si bé es tracta d’una empresa privada, Circuit Urgellenc gaudirà d’aquestes prerrogatives pel seu compromís de fa anys a enriquir l’oferta cultural del municipi i ha afegit que "farem tot el possible per evitar que el públic de Tàrrega es quedi sense cinema".
 
Aquest cap de setmana, Nine
Les sessions al Teatre Ateneu s’iniciaran aquest cap de setmana amb la pel·lícula Nine, musical nominat a quatre Oscar. El film es projectarà el divendres 5, el dissabte 6 i el dilluns 8 a les 22:30 h., i el diumenge 7 a les 17:30 h. i 20 h. El Teatre Ateneu no alberga projeccions de cinema des de la primera meitat dels anys 80. Els treballs de reforma a Cinemes Majèstic necessitaran un mínim de dos mesos per refer la teulada i millorar els aïllaments tèrmics i acústics.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: