L’Ajuntament de Tàrrega gestionarà directament el pàrquing municipal soterrat de l’avinguda de Catalunya

L’Ajuntament de Tàrrega gestionarà directament l’explotació del segon pàrquing municipal soterrat, equipament que s’està aixecant aquests dies a l’avinguda de Catalunya. El consistori garantirà així la posada en funcionament d’aquest servei després que setmanes enrere quedés desert el concurs de concessió.


Aquesta situació es mantindrà durant un període mínim d’un any, susceptible de pròrroga si la conjuntura econòmica no anima a reiniciar la licitació. S’estima que les instal·lacions podrien ser operatives a partir del proper mes d’abril. Després de rebre 2,1 milions d’euros del primer "pla Zapatero", que serviren per finançar la construcció de l’edifici, Tàrrega destinarà ara 350.000 euros de la segona convocatòria a enllestir la infraestructura incorporant els equips de ventilació, seguretat i vigilància, a més d’un ascensor, caixers automàtics, barreres i rètols lluminosos. L’Equip de Govern considera prioritària l’obertura del pàrquing "pel que suposarà d’element dinamitzador del comerç local".
 
L’Ajuntament contractarà una empresa per atendre els usuaris i fer el manteniment
Si bé l’Ajuntament serà el gestor directe del pàrquing, l’ens té previst de contractar una empresa privada perquè tingui cura del servei, obligació que es traduirà en les següents tasques: vigilància i control d’accessos, atenció als usuaris, manteniment general de les instal·lacions i treballs de neteja. Aquesta contractació es farà per concurs públic de procediment obert, el qual fixarà una aportació màxima de 75.000 euros anuals per part del consistori. Les bases de la licitació es troben ara en exposició pública i podrien rebre llum verda abans del març. Val a dir que el contractista aportarà tot el personal necessari que asseguri una plantilla estable per tal de cobrir els serveis requerits. També facilitarà estadístiques d’ús al consistori per optimitzar-ne si cal el rendiment.  

 

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: