L’Ajuntament de Tàrrega posa en marxa un pla per detectar i corregir les necessitats de la gent gran del municipi

La Regidoria d’Acció Social de Tàrrega du a terme aquests dies un treball de diagnosi sobre la qualitat de vida al municipi en relació a la gent gran. És el programa anomenat Gent de platí, amb què el consistori vol detectar i/o prevenir les carències d’aquesta franja de població.


Sobretot es vol incidir en la desatenció que puguin patir les persones majors de 75 anys que visquin soles, sense recursos o amb processos de deteriorament cognitiu com l’alzheimer. Alhora s’informarà a aquest col·lectiu dels serveis que les administracions posen a l’abast per corregir situacions de risc o per fomentar un envelliment actiu i saludable.
 
Una tècnica contractada a través del pla d’ocupació del Departament de Treball s’encarregarà de desenvolupar a Tàrrega l’esmentat programa. El personal d’Acció Social exposà la setmana passada el contingut d’aquesta iniciativa als usuaris del Casal de Gent Gran, acte que comptà amb la presència de la regidora Alba Coma i la directora de l’equipament, Imma Cabiscol. Les reunions per difondre aquesta actuació s’estendran també aquesta setmana als pobles agregats del municipi.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: