Funció solidària de Berto Romero a Tàrrega a favor dels damnificats d’Haití

El còmic Berto Romero, popular per les seves aparicions televisives, oferirà el dia 27 de febrer a Tàrrega una funció del seu espectacle teatral La apoteosis necia amb caràcter benèfic. Els diners recaptats en taquilla es destinaran a les accions humanitàries de Càritas, Creu Roja i la Fundación Nuestros Pequeños Hermanos a Haití. Aquesta segona actuació, que tindrà lloc a les 7 de la tarda, se suma a la que ja es programà per al mateix dia a les 10 de la nit dins la temporada estable del Teatre Ateneu.


La apoteosis necia és un monòleg humorístic en què Berto Romero explora la crítica social amb cançons i divertides reflexions sobre la vida. Les localitats oscil·len entre els 20 i 16 euros i ja es poden adquirir a través del Telentrada.  

Actes benèfics a Tàrrega fins al dia 6 de març
L’actuació de Berto Romero és una de les quatre accions solidàries amb Haití que ha convocat l’Ajuntament de Tàrrega a través de les regidories d’Acció Social, Cultura i Educació. Així, el dijous 25 de febrer tindrà lloc la xerrada Haití, abans i després del terratrèmol a càrrec de Xavier Adsarà, director de la Fundación Nuestros Pequeños Hermanos (a 2/4 de 9 del vespre, a la Casa Consistorial). Posteriorment, el dia 6 de març s’oferirà un concert benèfic amb les agrupacions locals Stup 58, batBATuka i La Terrasseta de Preixens, a més d’una sessió a càrrec de DJ Bepo (a 2/4 de 12 de la nit, a l’Espai MerCAT).
 
Guardioles als establiments de Foment Targarí
Paral·lelament, romanen exposades als establiments adherits a Foment Targarí les guardioles decorades que realitzaren una trentena d’infants durant un taller de manualitats impartit el passat 12 de febrer. Els clients de les botigues poden dipositar-hi fins d’aquí a tres setmanes els seus donatius.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: