Conveni entre l’Ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida per potenciar les fires sectorials de la ciutat

L’Ajuntament de Tàrrega ha ratificat durant la sessió del Ple d’aquest dilluns l’aprovació del conveni subscrit amb la Diputació de Lleida per potenciar les fires sectorials de la capital de l’Urgell. Segons aquest acord, l’ens provincial doblarà la seva aportació econòmica, que ascendirà ara a 48.000 euros anuals.


Aquest marc de col·laboració correspon a tres exercicis, del 2009 al 2011, amb una quantitat total de 144.000 euros en subvencions. Tanmateix, el conveni "suposarà també l’agilització a l’hora de tramitar i abonar les esmentades ajudes", segons ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica, Manel Medrano, qui ha negociat amb la Diputació les clàusules del document.
 
L’acord afecta els certàmens firals promoguts per la Regidoria de Promoció Econòmica (Firacóc, Setmana del Medi Ambient i Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals) a més de la Fira del Caçador i el Tuning Show, cites coorganitzades amb entitats locals. El pressupost total d’aquests cinc esdeveniments ascendí l’any 2009 a 120.000 euros. Val a dir que els ajuts de la Diputació de Lleida a la Fira de Teatre al Carrer es regeixen per un altre marc establert a través del patronat del certamen cultural.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: