Tàrrega commemora el Dia Internacional de la Dona del 8 al 22 de març

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de Tàrrega ja té a punt el cicle anual d’actes amb què commemora el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març.


Aquest dilluns, durant aquesta jornada reivindicativa, s’inaugurarà a les 8 del vespre a la Cambra de Comerç i Indústria l’exposició Dones d’empresa, la qual vol fer més visibles les aportacions històriques de les dones a l’activitat econòmica de Catalunya. La mostra romandrà oberta fins al 22 de març. La programació prosseguirà el dia 13 d’aquest mes amb el 3r. Concurs de Tapes Des-tapa’t, a partir de les 5 de la tarda, al Gat del Rosal. Aquest certamen dedicat a la preparació de tapes gastronòmiques vol potenciar la creativitat culinària tant de dones com d’homes, precisament per animar-los a ells a posar-se també el davantal. Les inscripcions es poden fer a la Casa Consistorial fins al 10 de març i les bases es poden consultar al web www.tarrega.cat
 
Visita de la consellera Carme Capdevila
Per tancar el cicle, la periodista Sílvia Cóppulo impartirà el dia 18 de març la conferència Les dones i les feines (a 2/4 de 9 del vespre, a la Casa Consistorial) al voltant de la situació del mercat laboral i la igualtat d’oportunitats. Aquest mateix dia és previst també que la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visiti l’esmentada exposició Dones d’empresa.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: