L’Ajuntament de Tàrrega subvenciona per segon any la compra de flors per animar la ciutadania a ornamentar les façanes

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Tàrrega ha posat en marxa una campanya popular per animar la ciutadania a col·locar flors, concretament geranis, als exteriors dels seus habitatges. Aquesta iniciativa estableix que els quatre establiments de floristeria del municipi (AgroPijuan, Català, Perelló i Vilodi) trauen geranis a la venda amb un 60% de descompte sobre l’import, quantitat que posteriorment serà bonificada pel consistori als comerciants.


La campanya, que arrenca aquest dilluns 29 de març, limita l’adquisició a 3 geranis per domicili i per a fer-ne un control els beneficiaris hauran d’omplir una butlleta amb les seves dades en el moment d’efectuar la compra.
 
Omplim els balcons de flors!
Sota el lema Omplim els balcons de flors!, el consistori repeteix la campanya arran de la bona acceptació registrada l’any passat, en una primera edició endegada al juliol en què es van vendre uns 600 geranis. L’Ajuntament de Tàrrega confia que aquesta mesura contribuirà altre cop a embellir les façanes, i al mateix temps el paisatge urbà, amb la implicació directa de la ciutadania. La Regidoria de Serveis Municipals ha donat inici a la campanya de forma simbòlica plantant geranis a la façana de la Casa Consistorial .

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: