El Patronat Municipal d’Esports de Tàrrega celebra aquest diumenge 25 d’abril el Dia Mundial de l’Activitat Física amb una caminada popular

El Patronat Municipal d’Esports de Tàrrega convoca per aquest diumenge 25 d’abril una caminada popular en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física. La capital de l’Urgell se suma així a aquesta iniciativa del Consell Català de l’Esport que diferents municipis han anat celebrant durant aquest mes.


La caminada arrencarà a les 10 del matí des del Pavelló Municipal d’Esports i discorrerà a través del camí de Verdú, de 8’5 km de longitud. Hi haurà avituallament i, arribats de nou al pavelló, piscina de gel per relaxar peus i cames així com un petit obsequi per als 300 primers inscrits. Alhora, a les 10 del matí, també al Pavelló Municipal d’Esports, s’impartirà una sessió de gimnàstica suau per persones amb mobilitat reduïda. L’objectiu és que tothom pugui fer esport durant aquesta jornada. Les inscripcions es poden formalitzar gratuïtament fins al 22 d’abril a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a la Casa Consistorial. La caminada compta amb la col•laboració dels 100 x 100 Fondistes de Tàrrega i Creu Roja.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: