Una peça teatral basada en històries de Quim Monzó tancarà aquest diumenge el cicle de Sant Jordi

La recta final de la programació també inclou el dissabte un concert de Meritxell Gené Tàrrega clourà el cicle cultural de Sant Jordi d’enguany amb el muntatge escènic El millor dels móns, basat en històries de Quim Monzó.



La peça pujarà a l’escenari del Teatre Ateneu aquest diumenge 25 d’abril a les 7 de la tarda, de la mà de la companyia Teatre eSsela. L’espectacle consta de sis petites narracions amb la mort com a nexe comú, de cert toc surrealista i vestides de música en directe. Sota la direcció de Cacu Prat i Pep Tines, El millor dels móns arriba a la nostra ciutat en el marc de la programació Cultura en Gira, promoguda entre els ajuntaments i la Generalitat de Catalunya. El preu de l’entrada és de 3 euros.

SJ’2010 Lletres a Tàrrega també oferirà la vigília, el dissabte dia 24, un concert a càrrec de la cantautora lleidatana Meritxell Gené, fruit de l’aliança entre la Regidoria de Cultura i el Petit Festival de Música dels Hiverns Freds. El recital tindrà lloc a 2/4 de 12 de la nit al local de la Societat Ateneu, també al preu de 3 euros. Aquesta jove veu del Segrià brindarà al públic les seves últimes composicions de to intimista. Aquestes dues propostes seran el colofó a Tàrrega de tota una setmana dedicada al món de les lletres amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Els comentaris estan tancats.