L’Ajuntament de Tàrrega habilita un pàrquing gratuït en un solar privat al Districte Nord

L’Ajuntament de Tàrrega ha finalitzat aquests dies els treballs de condicionament d’un solar de titularitat privada situat al Districte Nord per posar-lo en servei com a pàrquing. Malgrat que el terreny ja era sovint utilitzat per alguns veïns amb aquest fi, presentava un estat precari i sense accessibilitat. Després que el consistori signés fa unes setmanes un contracte de lloguer amb els propietaris de la parcel·la, ara ha estat possible de convertir-la en un aparcament gratuït a cel obert, regulat i amb capacitat per a uns quaranta vehicles.


La brigada municipal ha procedit a compactar i anivellar el terreny per després cobrir-lo de sauló per evitar la formació de fang en cas de pluja. S’hi han instal·lat quatre lluminàries i s’ha aixamfranat la vorada per facilitar un accés des del carrer de Gabriel de Tàrrega.
 
L’actuació, que satisfà una petició de la Junta de Veïns del Districte Nord, ha suposat un cost global de 1.800 euros. El solar ocupa una superfície de 931 m2 i afronta a tres carrers: Sant Pelegrí, Mossèn Serret i Gabriel de Tàrrega, en ple barri del Cor de Maria. El lloguer s’ha fixat per dotze mesos però preveu pròrrogues anyals. A més de dignificar el paisatge urbà, aquesta mesura vol posar places d’estacionament a disposició tant dels residents com dels clients dels comerços de la zona. L’Ajuntament de Tàrrega ha dut a terme una mesura similar en una altra finca privada al carrer d’Orient, on s’han habilitat 52 llocs, si bé en aquest cas l’arrendament s’extingirà quan es donin per acabades les obres de reforma de l’antiga travessia de la N-II.
 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: