La Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega espera batre el rècord de participació en el seu desè aniversari

La Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega celebrarà el diumenge 9 de maig la seva desena edició amb l’expectativa de batre el rècord de participació. A dia d’avui ja s’hi han inscrit unes 300 persones, fet que anima els responsables, el Club d’Atletisme 100X100 Fondistes, a assolir el mig miler de corredors. Durant l’última dècada, la prova ha esdevingut un clàssic en el calendari de les curses de fons i actualment és puntuable per la lliga Interclubs Terres de Ponent i la Lliga Championchip de Catalunya.


Com de costum es proposa un doble recorregut de 10,5 quilòmetres (quart de marató) i 21 quilòmetres (mitja marató) que combinarà asfalt i terra. El circuit arrencarà a les 10 del matí de la plaça del Carme, i discorrerà per carrers del nucli urbà i camins de l’entorn passant per la localitat veïna de Vilagrassa, per tornar de nou cap a Tàrrega. Entre els participants destaca la presència de Pol Guillén, corredor d’elit. Aquest serà el tercer any que la prova es dedica a la memòria d’Eduard Garcia Piqué, un dels fundadors del club.
 
Novetats per celebrar el desè aniversari
El desè aniversari de la cursa, que es correspon també amb els deu anys de l’entitat organitzadora, es traduirà alhora en una gran festa de l’atletisme de fons. Marc Roselló, president dels 100×100 Fondistes, ha explicat en roda de premsa que s’obsequiarà els corredors amb una font de xocolata amb broquetes de fruita, cócs de l’Urgell, galetes albades de Tàrrega, granissats de llimona i altres detalls. També s’instal·laran al recorregut unes "zones humides" en què els atletes rebran una refrescant pluja d’aigua fina per combatre la calor. No hi faltarà la piscina de gel rehabilitadora de cames i també s’habilitarà un estand per fer la diagnosi gratuïta de peus. Inscripcions a través de www.atletisme.com i a www.fondistestarrega.com

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: