GUILLEM ALBÀ I L’ALWAYS DRINKING MARCHING BAND CREEN EL SEU NOU ESPECTACLE A TÀRREGA

Guillem Albà i l’Always Drinking Marching Band estan durant una setmana en residència creativa al Talladell preparant l’espectacle que estrenaran en la propera Fira de Tàrrega. Ambdues companyies catalanes s’uneixen per crear un muntatge que s’anomenarà “Flirt!” i que explica la història d’un antiheroi que ens mostra el seu món interior en la recerca del seu amor. L’espectacle vol barrejar diferents gèneres escènics amb un important ingredient musical i està dirigit per Jordi Purtí.La residència acull unes 10 persones entre personal artístic i tècnic. Segons explica Purtí, aquest tipus d’iniciatives “faciliten molt el treball de creació de les companyies, ja que tot el personal està immers durant aquest temps en el muntatge de l’obra sense distraccions i amb una alta productivitat i concentració”.
Cal destacar que la residència té lloc en un nou espai polivalent del Talladell. Es tracta de la instal·lació anomenada “El Molí” rehabilitada recentment i que enguany també s’utilitzarà com a espai escènic de FiraTàrrega.

Aquesta és la segona residència que acull FiraTàrrega aquest any. La companyia Kamchàtka també va residir durant una setmana a l’antiga casa de la fàbrica de Cal Trepat creant l’espectacle “Habitaculum” que també estrenaran a la Fira d’enguany. D’aquesta manera, la Fira reforça el seu caràcter de “Territori creatiu”, un certamen que a més d’exhibir espectacles, dóna facilitats als creadors per tal que puguin elaborar les seves noves produccions amb el suport logístic, promocional i tècnic de tots els departaments de la Fira.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: