La Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega celebra amb èxit la seva desena edició

La Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega ha celebrat avui diumenge 9 de maig la desena edició batent el seu rècord de participació, amb 583 atletes inscrits. La prova, puntuable per la lliga Interclubs Terres de Ponent i la Lliga Championchip de Catalunya, ha coincidit també amb el desè aniversari de l’entitat organitzadora, el Club d’Atletisme 100X100 Fondistes.


La competició ha constat d’un doble recorregut de 10,5 quilòmetres (quart de marató) i 21 quilòmetres (mitja marató) que ha combinat asfalt i terra. El circuit ha arrencat a les 10 del matí des de la plaça del Carme i ha transcorregut per carrers del nucli urbà i camins de l’entorn passant per la localitat veïna de Vilagrassa, per tornar de nou cap a Tàrrega.
 
Aquest ha estat el tercer any que la prova es dedica a la memòria d’Eduard Garcia Piqué, un dels fundadors del club. Com de costum, no ha faltat una piscina de gel rehabilitadora de cames per als corredors i també s’ha habilitat un estand per fer la diagnosi gratuïta de peus. Aquesta cita esportiva compta amb l’ajut d’un centenar de voluntaris, l’Ajuntament de Tàrrega i el Patronat Municipal d’Esports, a més de nombrosos patrocinadors privats. A més, constitueix el primer acte de la Festa Major de Maig d’enguany.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: