Renovació integral de l’interior de la Llar d’Infants La Pau de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega ha finalitzat la primera fase de reforma integral de l’interior de la Llar d’Infants La Pau, la primera que s’obrí a la ciutat sota titularitat municipal. L’edifici, construït el 1979, presentava un aspecte vetust i poc atractiu per a la quitxalla. Ara, mitjançant un projecte dissenyat pel Centre de Formació La Solana, s’ha renovat la cara d’aules, passadissos, despatxos i menjador amb una estètica més colorista.


El més característic de la reforma són uns envans divisoris movibles, que permeten una adaptació de les aules segons les necessitats de cada moment. Aquestes estructures, ideades per la targarina Anna Perelló, fan a la vegada la funció de prestatgeries. Tanmateix, s’han substituït les portes (amb un sistema per evitar que els infants s’enganxin els dits), els sòcols i la il·luminació. La millora ha inclòs també la incorporació de parquet i elements decoratius a les parets. El cost dels materials ascendeix a 12.000 euros mentre que els alumnes de La Solana s’han encarregat d’executar els treballs.
 
Segona fase de millora en redacció

Paral·lelament, els Serveis Tècnics del consistori redacten la segona fase de millora de l’escola bressol, que se centrarà en la construcció d’uns nous vestidors per al professorat, la redistribució de la cuina i l’adequació d’una sala polivalent. Aquestes obres es duran a terme a cavall dels anys 2010 i 2011, i suposaran una inversió de 50.000 euros. La Llar d’Infants La Pau, situada al carrer Berenguer IV, escolaritza actualment 120 alumnes d’educació infantil 0-3 anys. Sumant els patis d’esbarjo, tot el recinte ocupa una superfície de 2.352 m2. El patronat de llars municipals de Tàrrega també gestiona des de l’any 2006 una segona escola bressol, El Niu, amb 83 alumnes matriculats. 
 
Ampliació del CEIP Àngel Guimerà

També en temes d’infraestructures educatives, val a dir que l’Ajuntament de Tàrrega aprovarà en la sessió ordinària del Ple d’aquest dilluns la posada a disposició d’un terreny de 2.652 m2 destinat a concloure l’ampliació del CEIP Àngel Guimerà. La finca, qualificada com a equipaments dins el sector SUD3 Residencial Els Prats 1, se cedirà al Departament d’Educació perquè hi construeixi una pista poliesportiva. La parcel·la se sumarà a una altra de 2.156 m2, també adjacent al col·legi i ja cedida en el seu moment, que albergarà un gimnàs, vestidors i un pati d’esbarjo. 

Advertisements

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: