Tàrrega tanca amb èxit la setena edició de l’Atacdejazz

La setena edició de l’Atacdejazz de Tàrrega ha congregat aquest cap de setmana uns dos mil espectadors al Camp dels Escolapis. El festival va viure un moment emotiu la nit del divendres 9 de juliol quan s’homenatjà el percussionista targarí Miquel Soldevila, cofundador del certamen i qui morí l’octubre passat a l’edat de 47 anys.

    
Fotos: http://www.flickr.com/photos/miquimiqui/


 L’eix del memorial fou el disc pòstum de tribut I remember you · Recordant Miquel Soldevila, enregistrat per una vintena de músics, companys de professió del malaurat bateria. Els artistes participants al CD, gairebé tots lleidatans, es reuniren a l’escenari de l’Atacdejazz per interpretar peces de l’àlbum, com Xavi Monge Trio, Afro Blue o Hasta la Vista Social Club.

Val a dir que el disc, enregistrat al Conservatori de Cervera i editat per la Regidoria de Cultura de Tàrrega, ha sortit ja a la venda. D’altra banda, el dissabte 10 de juliol l’Atacdejazz vibrà amb les estrenes de les noves propostes de Five in Orbit, combo liderat pel trombonista Ramon Fossati, i del guitarrista Albert Vila, qui desgranà el contingut del seu darrer treball, Tactile, en una formació de quintet. Organitzat pel col·lectiu Atacdejazz, l’event compta amb el suport econòmic i logístic de l’Ajuntament de Tàrrega.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: