L’Ajuntament de Tàrrega convoca un concurs de vídeos per a joves sobre civisme

La Regidoria de Participació Ciutadana de Tàrrega ha convocat un concurs de vídeos adreçat a joves d’entre 15 i 19 anys amb ganes d’aportar la seva visió sobre el civisme. Sota el títol La Tàrrega de tots, els participants han de realitzar un treball audiovisual que faci reflexionar sobre les bones conductes a la via pública i el respecte vers l’entorn.


La iniciativa s’emmarca dins l’anomenat Pacte de Civisme, el qual cerca la implicació d’entitats, escoles i particulars perquè contribueixin a difondre missatges de sensibilització en aquest àmbit. Com a continguts dels vídeos, els organitzadors proposen qüestions com la mobilitat, el trànsit, el soroll, la neteja viària, la tinença d’animals domèstics o el respecte cap al mobiliari urbà.


També amb telèfons mòbils
A banda de càmeres, les bases del concurs estableixen que per la gravació es poden emprar telèfons mòbils. La durada mínima de les peces haurà de ser d’1 minut i la màxima de 4 minuts. El termini de lliurament dels treballs, al Centre d’Entitats de Tàrrega, finalitzarà el proper 24 de novembre. Els vídeos seran allotjats al perfil del Facebook de Participació Ciutadana de Tàrrega, on podran rebre valoracions. Un expert en arts audiovisuals i el grup impulsor del Pacte del Civisme avaluaran també les propostes. Els guanyadors rebran una càmera de vídeo, una càmera de fotos i abonaments a les piscines municipals. L’Ajuntament editarà un DVD amb els vídeos premiats.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: