S’OBRE L’OFICINA D’INFORMACIÓ DE FIRATÀRREGA

Des d’aquesta setmana, ja està oberta al públic l’oficina d’informació de la Fira, ubicada als baixos de l’Ajuntament de Tàrrega (plaça Major). L’oficina proporciona al públic atenció personalitzada i informació individualitzada sobre el certamen.


Alhora, és un punt de venda del Programa Oficial de FiraTàrrega, que conté tota la informació relativa a les companyies que participaran al certamen, horaris, etc. L’oficina obre les seves portes de dilluns a dijous de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores. Els divendres, l’horari és de 8.00 a 15.00 hores. A més, també ofereix atenció via telefònica, al 973 500 039 o via correu electrònic a info@firatarrega.com . Aquesta oficina d’informació es traslladarà a la Plaça del Carme durant la setmana de la Fira.

WEB FIRATÀRREGA
A més, la Fira disposa d’altres canals d’informació permanents, com el web. A http://www.firatarrega.com/ es pot consultar el programa oficial en format PDF i les notícies, permanentment actualitzades, que es generen a l’entorn de la Fira. A la vegada, és una eina útil que aglutina la informació històrica i de totes les àrees de FiraTàrrega. 

NEWSLETTERS
A través del web, el públic també pot subscriure’s gratuïtament als newsletters per rebre informació de la Fira directament al seu correu electrònic (http://www.firatarrega.cat/ca/newsletter).

XARXES SOCIALS
A més de ser present a la xarxa amb web pròpia des de l’any 1996, la Fira continua apostant pels canals que aprofiten els recursos audiovisuals i per les noves xarxes socials d’Internet, com Youtube o Facebook, amb l’objectiu d’arribar a un públic més extens i fer-ho de forma més directa. En definitiva, aprofitar la gran finestra al món que representen alguns espais d’Internet amb l’objectiu que esdevinguin un canal més d’informació per al públic, un públic cada vegada més ampli i més divers.

La Fira compta amb canal propi al YouTube (www.youtube.com/firatarrega) des d’on es poden visualitzar els vídeos que produeix FiraTàrrega o de les companyies que participen al certamen.
Facebook

La Fira és present també a la xarxa social Facebook. Accedint al seu canal, els internautes tenen informació constantment actualitzada de la Fira. A més, també es pot accedir a als vídeos de la Fira. Les persones que s’agreguin com a ‘fans’ de FiraTàrrega a Facebook podran gaudir de promocions especials de la Fira.

A més, FiraTàrrega compta amb un blog on s’escriuen els punts més importants de la Fira des d’un punt de vista més personal i subjectiu, amb notícies actualitzades i material audiovisual (http://firadetarrega.blogspot.com/) i un àlbum Picassa, que permet visualitzar els arxius fotogràfics de la Fira (http://picasaweb.google.com/FIRADETARREGA) a més d’un portal Issuu, amb el detall de tots els programes emesos a la Fira (http://issuu.com/firatarrega).

D’aquesta manera, la Fira aprofita les possibilitats d’immediatesa i versatilitat que ofereixen aquests canals, oferint la informació en múltiples suports i canals, amb l’objectiu de fer-la més accessible i arribar, així, a un públic més ampli i divers.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: