FIRATÀRREGA 2010 INICIA LA VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES

Des d’aquesta setmana ja estan a la venda les entrades per als espectacles de sala del programa oficial de la 30a edició de FiraTàrrega, que tindrà lloc del 9 al 12 de setembre. En aquesta ocasió, la Fira manté la seva política de descomptes, que són de fins al 30% en algunes modalitats. Alhora, l’increment de l’IVA no repercutirà en el preu de les entrades, que mantenen els imports de l’edició anterior.

Les entrades es poden adquirir a través dels diversos canals del servei TEL·ENTRADA de Caixa Catalunya:
–    A través d’internet: www.telentrada.com
–    Al telèfon 902 10 12 12
–    A la xarxa d’oficines

Les persones que estiguin interessades a adquirir ja les seves entrades poden consultar tota la programació de la Fira a la pàgina web www.firatarrega.com. En l’apartat de descàrregues hi ha el Programa Oficial de la Fira. També poden fer les seves consultes al telèfon d’informació al públic 973 500 039 i a través del correu electrònic info@firatarrega.com

Modalitats de descompte

Com cada any, la Fira ofereix diverses modalitats de descompte en la compra de les entrades. (Aquestes ofertes no són acumulables).

VENDA ANTICIPADA: Els espectadors que comprin les seves entrades fins el dia 5 de setembre (aquest dia inclòs) gaudiran d’un descompte del 20%.

DESCOMPTE PROGRESSIU: Els espectadors obtindran un 20% de descompte en la compra de 2 entrades d’espectacles diferents i un 30% en la compra de 3 o més entrades, també d’espectacles diferents.

JUBILATS, MINUSVÀLIDS i ATURATS. Les persones que acreditin la seva condició de jubilats, minusvàlids o aturats també gaudiran d’un descompte d’un 20% en la compra de les seves entrades. Aquesta oferta només és vàlida a les taquilles que s’instal·len a la plaça del Carme de Tàrrega durant els dies de la Fira.

CARNET JOVE: Els titulars del Carnet Jove gaudeixen també d’un 20% de descompte en la compra d’entrades, amb un màxim de 3 entrades per carnet i dia. Oferta vàlida només a les taquilles de FiraTàrrega (Pl. Carme – Tàrrega).

CLUB TR3SC. Els usuaris d’aquest carnet gaudeixen d’un 20% de descompte en la compra d’entrades.

D’altra banda, els usuaris de la zona d’acampada també gaudeixen d’un descompte del 50% per a una entrada, una oferta vàlida només a les taquilles de la plaça del Carme.

A partir del 6 de setembre, s’obriran les Taquilles Centrals de la Fira a la plaça del Carme (Pati) de Tàrrega, on es podran adquirir les entrades fins a una hora abans de l’inici dels espectacles. Fins el dia 8 les taquilles estaran obertes al públic de 17h a 21h, mentre que els dies de la Fira obriran ininterrompudament durant tot el dia. Cal remarcar que aquest és l’únic punt de venda d’entrades a Tàrrega durant els dies de la Fira.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: