Foment Targarí celebra aquest divendres el MERCAPATI

Aquest divendres 6 d’agost, Foment Targarí organitza l’onzena edició del Mercapati, el mercat de rebaixes organitzat per l’associació de comerços i serveis de la ciutat. Com ja és costum,  any rere any, comerços de diferents sectors es reuneixen a la pl. del Carme per posar a la venta articles d’ocasió i ofertes que només es poden trobar en aquest mercat.

El Mercapati està obert de 10 del mati a  9 del vespre ininterrompudament i, a part del mercat, hem organitzat altres atractius per poder gaudir d’aquest dia:

El concurs de pintura entre els més petits, perquè tinguin l’oportunitat de dibuixar la Eti, la mascota de Foment Targarí, mentre els pares i mares realitzen les seves compres. El dibuixant guanyador s’endurà un lot de productes per a l’escola. Els nens i nenes participants han de tenir entre 4 i 10 anys i s’han de dirigir a l’estand d’informació de Foment Targarí.
Per la tarda, a partir de les 19:00h, es podrà gaudir d’una animació dels pallassos Margarito i Nurula de la companyia Abril.

I, a més, per la compra de qualsevol article, els establiments participants donaran butlletes per participar al sorteig de dos premis de 150 euros per gastar als establiments que assisteixen al Mercapati.
 
Un any més, podem dir, que el Mercapati és un acte que garanteix l’èxit des de fa ja onze anys.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: