Obres a la cruïlla de la travessia de la N-II i la C-14

L’Ajuntament de Tàrrega informa que per la tarda d’aquest dimarts 24 d’agost han finalitzat les obres realitzades al subsòl en el punt d’encreuament de l’antiga travessia de la N-II i la carretera C-14, a la cèntrica plaça del Carme. Els treballs s’han desenvolupat amb celeritat i s’han pogut concloure un dia i mig abans del previst. Per tant, des de les 7 de la tarda s’ha reobert al trànsit tota la xarxa viària afectada pels talls que es van haver d’efectuar des d’ahir per possibilitar les obres


. D’altra banda, la cruïlla presenta provisionalment un ferm de terra, per la qual cosa i a l’espera del reasfaltatge es regarà amb aigua per evitar que s’aixequi pols.
 
El dia 1 de setembre es repetiran els talls durant unes hores a causa del reasfaltatge
És previst que els talls de circulació es repeteixin el dimecres 1 de setembre durant unes hores, quan s’efectuin les tasques de reasfaltatge a la superfície del ferm en aquest mateix punt. Els operaris reasfaltaran també part dels carrils de l’avinguda de Barcelona. Tots aquests treballs formen part de la reforma de l’antiga travessia de la N-II a Tàrrega.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: