L’ESPECTACLE “FLIRT!” GUANYA EL PREMI SAN MIGUEL 2010 DE FIRATÀRREGA

L’espectacle “Flirt!” de Guillem Albà i l’Always Drinking Marching Band és el guanyador del Premi San Miguel 2010 al millor espectacle de la Fira.  Aquest premi està dotat amb 6.000 euros, a més d’un trofeu commemoratiu, convertint-se en un dels de major dotació econòmica de les fires i festivals d’Europa.

El guardó es resol per votació popular del públic assistent a la Fira i el públic ha pogut votar els seus espectacles preferits, tant de la Programació Oficial com dels Espais d’Empresa, a través d’un missatge SMS on s’havia de votar per un espectacle i puntuar-lo de l’1 al 10.

Guillem Albà i l’Always Drinking Marching Band han estrenat “Flirt!” a FiraTàrega 2010, una producció que ha comptat amb direcció de Jordi Purtí. “Flirt!” és un espectacle de clown que transcorre en escenes musicals i que explica la història d’un antiheroi que ens mostra el seu món interior en la recerca del seu amor. Cal remarcar, que aquest espectacle va estar en residència creativa a Tàrrega la primavera de 2010.

D’altra banda, San Miguel agraeix a tots els votants la seva participació en aquest concurs sortejant un viatge a Manacor per a dues persones per gaudir de la fira teatral que se celebra a final de setembre en aquesta ciutat mallorquina. El viatge d’aquesta edició ha recaigut en Laia Torres, natural d’Arenys de Mar.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: