L’Ajuntament de Tàrrega promou dins l’ens l’adquisició de productes reciclats

L’Ajuntament de Tàrrega ha endegat un pla per fomentar dins les seves àrees la compra de productes i la contractació de serveis respectuosos amb el medi ambient. La iniciativa és fruit de l’adhesió del consistori al Programa de Foment de la Compra Pública Sostenible, endegat per la Diputació de Lleida i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.


En aquest sentit, els caps de departament amb obligació d’adquirir material han participat en sessions de formació per avaluar les opcions de compra i contractació sota criteris ecològics. Això passa per prioritzar els materials reciclats i biodegradables, l’exclusió de certes substàncies perjudicials per al medi natural, l’estalvi d’aigua o l’eficiència energètica.
 
Agents d’estalvi energèrtic a Tàrrega
D’altra banda, la Regidoria de Participació Ciutadana disposarà a partir d’aquesta setmana de dos agents mediambientals que visitaran domicilis de Tàrrega fent difusió de mesures d’estalvi energètic a les llars. Aquestes dues persones, fins ara en situació d’atur, han estat contractades a través dels plans d’ocupació del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Val a dir que el municipi de Tàrrega també aposta per la sostenibilitat amb la celebració de la Fira del Medi Ambient, l’onzena edició de la qual tindrà lloc els propers dies 1 i 2 d’octubre a la plaça de les Nacions sense Estat.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: