La Diputació de Lleida renova el ferm del carrer Migdia de Tàrrega, tram urbà de la carretera LV-2021

La Diputació de Lleida ha iniciat avui els treballs de reasfaltatge del tram urbà de la carretera LV-2021 que discorre per l’interior del nucli urbà de Tàrrega. El segment afecta la totalitat del carrer Migdia, el qual comprén 518 metres lineals entre la cruïlla amb el carrer de Joan Maragall (C-14) i la rotonda de l’avinguda de Josep Tarradellas.


Les obres se centren en la substitució del ferm mitjançant una nova capa asfàltica. Aquest dimecres es procedirà a retirar uns 5 centímetres de gruix del vell paviment per deixar a punt el reasfaltatge del vial, previst per demà dijous. Amb un pressupost de 35.000 euros, s’actua en una superfície de 3.175 m2.
 
Alhora, els treballs preveuen construir amb el mateix conglomerat dos passos elevats per a vianants, a la mateixa alçada de les voreres i que uniran ambdós costats de carrer. En concret, se situaran vora la passarel·la del riu Ondara i l’Espai Fassina. Aquesta és una actuació d’urgència a causa del mal estat que presentava la calçada. A llarg termini, sense data fixada, la Diputació de Lleida reurbanitzarà aquest tram de carretera per cedir-lo posteriorment a l’Ajuntament de Tàrrega. Val a dir que el passat 10 d’octubre, el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, va inaugurar les millores de la carretera LV-2021 entre els punts quilomètrics 2,640 (cruïlla amb la carretera de Preixana i inici d’enllaç amb la futura variant de la C-14) i 5,260 (connexió amb el camí de les Espines que condueix a Verdú).

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: