Tàrrega celebra la 1a Expo-Fira de Vehicles Antics Clàssics (imatges)

Tàrrega ha celebrat aquest dissabte la primera edició de l’Expo-Fira de Vehicles Antics Clàssics, certamen que ha aplegat una setantena de cotxes i motos.
El públic que ha passat per la plaça de les Nacions sense Estat ha tingut ocasió de viatjar en el temps contemplant de prop models que van marcar una època i que ara constitueixen objectes de museu. Les peces més antigues han estat dos Ford A de finals dels anys 20, si bé la majoria de vehicles exhibits foren fabricats entre els anys 50 i 80. D’entre els turismes no han faltat els mítics Seat 600, Citroën 2CV, Mini Morris o Volkswagen Escarabat, a més de curiositats com un Jeep Willys per a usos militars.

Pel que fa a les motos, s’han exposat marques emblemàtiques com Bultaco, Montesa, Ossa o Vespa. Tots els models són propietat de particulars targarins. L’exposició ha compartit espai amb estands de recanvis, miniatures i marxandatge. La fira ha estat una iniciativa de l’Associació de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega i l’Urgell, que ha qualificat la proposta de “modesta però amb ganes de fer-la créixer”. En aquest sentit, els organitzadors han manifestat que de cara a la propera edició “es dinamitzarà l’apartat de venda d’articles”. El certamen prosseguirà aquest diumenge 17 d’octubre, de 10 del matí a 2 del migdia, però només pel que fa a l’exhibició de vehicles.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: