Recta final de la reforma de la travessia de la N-II

L’Ajuntament de Tàrrega ha enllestit la construcció de la nova rotonda en el punt d’enllaç del raval del Carme amb l’avinguda de Barcelona, ambdós vials dins el traçat de l’antiga travessia de la N-II, en procés de reforma.


En aquesta glorieta també conflueixen uns altres quatre carrers (Nord, Mare Vedruna, Guissona i Ferran Saperes) amb una elevada afluència de trànsit. L’obra ajudarà a regular la circulació de vehicles en aquest indret, zona on es concentren alguns supermercats.
 
Ja és oberta a la circulació tota la travessia
Amb l’aplicació d’asfalt al redós de la rotonda es donen per acabades les tasques de pavimentació a tot el traçat de la travessia. Així, aquest cap de setmana s’ha reobert al trànsit la totalitat del seu recorregut (1,7 quilòmetres dins el nucli urbà entre les places El·líptica i Riambau). Els últims treballs de reurbanització se centraran ara en la instal·lació de mobiliari urbà i arbrat, així com en els últims retocs estètics. Tot plegat finalitzarà a mitjans del mes de novembre, a les portes de la campanya comercial de Nadal.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: