Exposició sobre el Senegal a Tàrrega

La Sala Marsà de Tàrrega acull fins al 14 de novembre una mostra sobre la història i les tradicions del Senegal. La proposta, organitzada per la Regidoria d’Acció Social, s’inscriu dins el cicle Les Diferents Cares de la Immigració, el qual difon aspectes culturals i socials de la població nouvinguda. L’exposició consta de vuit vestits típics del país africà, fotografies il·lustratives i un audiovisual.


La Unió de la Comunitat Senegalesa de l’Urgell i la Segarra ha aportat tot el material. El padró del municipi de Tàrrega compta actualment amb un centenar de residents senegalesos, alguns dels quals assistiren a l’acte inaugural del passat 30 d’octubre.

Xerrada sobre Cracòvia
La següent cita del cicle tindrà lloc el dijous 4 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre, quan s’impartirà a la Casa Consistorial la xerrada Cracòvia en imatges, vides paral·leles, una doble visió de la ciutat polonesa: tant des de l’òptica de la pedagoga Olga Wybraniec com de l’Associació Guixanet de Tàrrega, que aquest agost viatjà a Cracòvia per participar a la 23a Mostra de Grups Folklòrics de Catalunya.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: