Tàrrega viurà aquest dissabte una gran acció participativa per filmar l’espot de la campanya promocional del municipi

 L’Ajuntament de Tàrrega, Foment Targarí i la Cambra de Comerç de Tàrrega han convocat per aquest dissabte 6 de novembre una acció participativa oberta a tothom que servirà de base per a filmar el nou espot promocional del municipi. El resultat identificarà la campanya Tàrrega • Comerç Creatiu • Territori Comercial, la qual vol atraure clients a la capital de l’Urgell una vegada realitzades dues obres emblemàtiques com són la reforma de la travessia de la N-II i la construcció del pàrquing soterrat de l’avinguda de Catalunya.


L’acció de dissabte consistirà en la decoració per part de la ciutadania d’una reproducció a gran format (20 metres de llarg i 3 d’alt) de la paraula TÀRREGA, que se situarà a la cruïlla de la plaça del Carme amb l’avinguda de Catalunya.
 
2.000 propostes rebudes
Els caràcters s’ornamentaran a partir dels set dissenys seleccionats (un per cada lletra) d’un total de 2.000 propostes rebudes des de la ciutadania responent a la pregunta Què és per tu un comerç creatiu?. S’establiran torns cada quart d’hora, de 9 del matí a 10 de la nit, per plasmar els suggeriments seleccionats. Alhora, per amenitzar la jornada, se celebrarà una festa popular protagonitzada per una cinquantena d’entitats culturals, socials i esportives de Tàrrega, les quals oferiran al públic una marató d’actuacions musicals, performances teatrals i altres al·licients lúdics. A partir de les 9 del vespre se servirà una llonganissada que posarà el colofó a la festa.
 
Campanya a la xarxa
L’empresa targarina Efímer serà la responsable de l’escenificació mentre que la firma Calidos, també de Tàrrega, s’encarregarà de l’enregistrament i l’edició. L’espot i la imatge gràfica de la campanya es presentaran al públic el divendres 19 de novembre a la plaça Major. A partir del dilluns 22 de novembre s’iniciaran les insercions publicitàries en premsa, ràdio i televisió. Val a dir que de l’espot se n’editaran dues versions: una de 20 segons que s’emetrà per televisió i una d’1 minut que es podrà veure a Internet mitjançant YouTube. En aquest mateix portal també es podrà visionar el “making of” de l’espot.
 
Jornada de portes obertes al nou pàrquing
Coincidint amb l’enregistrament de l’espot, l’Ajuntament de Tàrrega també convoca per aquest dissabte 6 de novembre una jornada de portes obertes al nou pàrquing municipal soterrat annex a l’avinguda de Catalunya. La ciutadania podrà recórrer les instal·lacions de 8 a 14 h. i de 16 a 22 h. Tanmateix, a la 1 del migdia i a 2/4 de 6 de la tarda s’hi faran visites guiades. Posteriorment, el dimarts 9 de novembre, a 2/4 d’1 del migdia, se celebrarà la inauguració oficial amb la presència del delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel. Situat al cor del nucli urbà, aquest és un equipament concebut com a dinamitzador del comerç local, afavorint l’accés dels clients als establiments.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: