Tàrrega instal·la quatre contenidors de recollida selectiva de roba i calçat

La ciutat de Tàrrega disposa de quatre contenidors de recollida selectiva de roba i calçat usats. La iniciativa és fruit del conveni entre les empreses lleidatanes d’inserció social Troballes i Cartaes, aquesta última creada fa poc per Càritas Parroquial de Tàrrega. Troballes ha cedit els contenidors mentre que Cartaes vetllarà pel seu buidatge i manteniment.


La roba i calçat de segona mà de bona qualitat es posaran a la venda a la botiga de Càritas al carrer Major de la capital de l’Urgell. La resta d’articles tèxtils se cediran a Troballes per destinar-los a l’exportació a països subdesenvolupats, la producció industrial de drap i la confecció de borra, en el marc de la xarxa catalana Roba Amiga.
 
Cartaes i l’Ajuntament de Tàrrega han fixat la ubicació dels quatre contenidors al carrer del Mestre Martí (davant la seu d’Apa Som-hi de Càritas), a l’avinguda Onze de Setembre (davant l’Escola d’Art Ondara), l’avinguda de Barcelona i el carrer de Sant Pelegrí (davant de dos coneguts supermercats). Els usuaris han de dipositar les donacions dins de bosses de plàstic tancades. Amb aquesta actuació, Cartaes dóna un altre pas endavant en la gestió dels residus no orgànics a Tàrrega i afegeix aquest servei a la recollida i reciclatge del cartró comercial, el vidre de bars i restaurants, l’oli de cuina i els objectes voluminosos. En aquest sentit, Cartaes també gestiona la deixalleria municipal, tot plegat amb contractació de persones amb risc d’exclusió social.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: