Estrena de l’espot televisiu de la campanya Tàrrega·Comerç Creatiu·Territori Comercial

 

L’espot televisiu de la campanya Tàrrega • Comerç Creatiu • Territori Comercial s’ha estrenat aquest vespre davant un nombrós públic congregat a la plaça Major de la capital de l’Urgell. Les imatges es basen en l’acció col·lectiva celebrada a la ciutat el passat 6 de novembre, quan un miler de persones van decorar durant 12 hores una rèplica gegant (20 metres de llarg i 3 d’alt) de la paraula TÀRREGA.

 
L’ornamentació dels caràcters es va plasmar a partir dels 7 dissenys seleccionats (un per cada lletra) d’entre 2.000 propostes per ornamentar les lletres tot responent a la pregunta Què és per tu un comerç creatiu? En aquest sentit, els autors dels dissenys han estat obsequiats durant l’acte amb xecs de compra. L’espot s’ha projectat a la façana de la Casa Consistorial juntament amb instantànies de totes les persones i entitats que hi han col·laborat.
 
Dinamitzar el comerç local
La campanya ha estat impulsada per l’Ajuntament de Tàrrega, Foment Targarí i la Cambra de Comerç de Tàrrega per promocionar el comerç local i atraure clients una vegada realitzades dues obres emblemàtiques com són la reforma de la travessia de la N-II i el pàrquing de l’avinguda de Catalunya. Les empreses targarines Efímer i Calidos han dirigit l’acció. Del 22 de novembre al 5 de gener, coincidint amb les compres de Nadal, s’emetran els passis televisius a més de falques radiofòniques i imatges en premsa. De l’espot també s’ha editat una versió d’1 minut que es pot veure a Internet a través de YouTube. En aquest mateix portal també es pot visionar el “making of” de la peça.
 
Videos:
http://www.facebook.com/ajtarrega
Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: