La 12a Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega s’omple de públic i certifica el seu poder de convocatòria (imatges)

La Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega gaudeix un any més del favor del públic. La dotzena edició del certamen, que se celebra del 5 al 8 de desembre aprofitant el pont festiu, atrau nombrosos visitants que omplen de gom a gom els dos edificis firals: l’Espai Fassina i l’Espai MerCAT. 

Aparador multidisciplinar
El certamen, amb un centenar d’expositors a l’abast, continua sent un variat aparador de les arts, el disseny i l’artesania que es conrea a les terres de Ponent i altres punts de Catalunya. Amb el pas dels anys, la cita ha esdevingut un referent per conèixer de primera mà les tendències dins aquest àmbit i, sobretot, un punt de compra d’articles de comercialització limitada. Al costat d’una àmplia representació de pintura, escultura i forja conviuen originals propostes com decoració sobre ampolles de sifó, manualitats de vitrofusió o mitges pintades a mà, a més de novetats en ceràmica, gravats o sabons artesanals.
 
Artesania en viu
Passejant pels estands el públic també pot contemplar com treballen els artistes, com és el cas del taller Naia Naies de Tàrrega, que ha portat a la fira un torn de modelatge de fusta. I a l’hora de posar-se mans a la feina, la programació ofereix a petits i grans una trentena de tallers com manualitats de paper i fang, demostracions de cuina o decoració nadalenca amb fruites. Els espectacles del programa també congreguen força curiosos: com a exemple, l’escriptor targarí Xavier Garcia va sorprendre amb el muntatge de poesia visual Blackground, proper al surrealisme.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: