L’Ajuntament de Tàrrega implanta els nous contenidors de recollida selectiva d’oli de cuina usat

L’Ajuntament de Tàrrega implanta aquests dies a la ciutat els nous contenidors destinats a la recollida selectiva de l’oli de cuina usat. A hores d’ara ja s’ha instal·lat el primer davant el Centre d’Entitats i aviat se’n col·locaran dos més al CEIP Àngel Guimerà i el CEIP Maria Mercè Marçal, perquè siguin operatius al gener amb la represa de l’activitat escolar.

Alhora, el consistori consciencia la ciutadania sobre els efectes nocius de llençar l’oli per la pica a través de la revista municipal Casa de la Vila i el web http://www.tarrega.cat. L’oli, que pot ser tant el que s’utilitza per fregir com el de llaunes de conserva, s’ha d’introduir als contenidors dins d’envasos de plàstic.
 
Buidatge i reciclatge a càrrec de Càritas
Càritas s’encarrega de fer el buidatge i el reciclatge, convertint el residu en sabó o combustible biològic. Val a dir que l’oli usat es pot continuar dipositant a la deixalleria municipal, com fins ara. Aquesta és una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient a partir d’una idea de l’Agrupament Escolta de Tàrrega, que ja dugué a terme diverses recollides selectives d’oli porta a porta. Els tres punts de recepció previstos inicialment es podrien ampliar atenent a l’èxit de la campanya.
Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: