El bus urbà de Tàrrega recupera la seva ruta habitual després de les obres de la N-II

Els bus urbà municipal de Tàrrega torna a realitzar des d’avui el seu recorregut habitual un cop finalitzada la reforma de l’antiga travessia de la N-II, obres que van obligar a modificar l’itinerari i a suprimir algunes parades. El vehicle circula altra vegada per una ruta que suma 9,5 quilòmetres vertebrant tots els barris del nucli urbà. En total, s’atura a una trentena de parades amb 11 freqüències de pas durant la jornada, de 8 h. a 13:30 h. i de 14:30 h. a 19:30 h. La Regidoria de Promoció Econòmica i la concessionària Ponent Bus han aprofitat la represa íntegra del servei per endegar una campanya de promoció d’aquest transport públic mitjançant el repartiment porta a porta d’un díptic informatiu, que també es pot descarregar al web www.tarrega.cat 
 
Nova imatge dels senyalitzadors
Paral·lelament, l’Ajuntament renova aquests dies la imatge dels senyalitzadors verticals de les parades. Val a dir que les persones majors de 65 anys, persones amb discapacitats i 150 escolars de la ciutat gaudeixen d’aquest transport de forma gratuïta. La resta d’usuaris abonen el preu del bitllet (0,60 euros). Els dilluns i els divendres també es posa a disposició dos trajectes als pobles del terme de Tàrrega. 
 
Bona resposta del servei especial matinal al CAP
A més, des del passat octubre també s’ha habilitat un servei especial amb l’objectiu de facilitar la presència dels usuaris al Centre d’Assistència Primària (CAP) just en el moment de les analítiques, fixades a les 8 del matí. L’itinerari s’inicia a les 7:30 h. al barri del Sol Ixent i finalitza 25 minuts després davant la porta del CAP, realitzant 20 parades. Unes 80 persones fan ús d’aquest servei especial cada mes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: