L’Ajuntament de Tàrrega i la Cambra de Comerç de Tàrrega lliuraran als adjudicataris de la construcció del Centre Penitenciari Els Plans un dossier amb les empreses de la zona que puguin subministrar materials i serveis

L’Ajuntament de Tàrrega i la Cambra de Comerç de Tàrrega han tramès una carta conjunta a les empreses de la zona convidant-les a formar part d’un catàleg de subministrament de materials que es lliurarà a la UTE adjudicatària de la construcció del Centre Penitenciari Els Plans, a la capital de l’Urgell. Mitjançant aquest dossier, es vol facilitar el contacte entre les firmes encarregades de construir la presó i aquells proveïdors que, per la naturalesa del seu negoci, puguin subministrar matèries primeres i serveis. Aquesta iniciativa també vol reforçar el potencial d’aquesta obra com a dinamitzador econòmic del territori. Les fitxes s’han de retornar a les oficines de la Cambra de Comerç de Tàrrega abans del dimarts 8 de març. 
 
Una quarantena d’empreses ja han respost a la crida
De moment ja han respost a la crida una quarantena d’empreses, “xifra molt positiva” segons han manifestat l’alcalde Joan Amézaga i el president de la Cambra de Comerç, Delfí Robinat. Les firmes interessades han d’omplir un complet formulari detallant la seva oferta de productes susceptible de ser contractada. També es posa a disposició una fitxa en format electrònic. El catàleg es farà arribar durant el mes de març a la UTE que materialitzarà l’equipament (formada per Obrascon-Huarte-Lain, Fomento de Construcciones y Contratas, Rubau i Copisa), la qual tindrà l’última paraula a l’hora de fer les contractacions. La construcció del Centre Penitenciari Els Plans s’ha adjudicat per 143 milions d’euros i s’hi invertiran 29 mesos de feina. Es preveu que el complex entri en funcionament l’any 2014.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: