La productora targarina Calidos realitza el vídeo “No votis!” de la Consulta sobre la independència del 10 d’abril a Barcelona

http://www.calidos.cat/video-10a-no-votis/

El diari Ara el va publicar en exclusiva i en menys de 24 hores va rebre unes 4000 40.000 visites, segons va publicar el diari Avui. L’actor i productor Joel Joan va ser qui va tenir la idea de reproduir el vídeo de la campanya americana Dont’ vote i aplicar-lo a la Consulta sobre la independència del 10 d’abril a Barcelona, “No votis!”. Per a fer-ho es va posar en contacte amb la productora audiovisual Calidos amb qui ja havia fet algunes col·laboracions en d’altres projectes anteriors.

Amb tant sols un dia es va fer la gravació de l’espot. Una jornada maratoniana de gravacions a diversos actors i actrius catalans coneguts com Oscar Dalmau, Anna Saun, Sílvia Bel, Bibiana Ballbé, que van col·laborar en la gravació del vídeo.  Sota les instruccions de Joel Joan i amb la tecnologia més actual (càmeres DSLR i en alta definició), els responsables de l’empresa ubicada Tàrrega, Calidos, van recollir tot el material que posteriorment es va editar fins a obtenir un vídeo d’uns 2 minuts i mig.

Les xarxes socials, bàsicament el Twitter i el Facebook, han permès que l’espot arribés a molta gent i amb menys d’un dia se’n fessin ressó molts mitjans de comunicació catalans. Després d’una setmana i, fent un recompte global de les descarregues efectuades al youtube, vimeo i en diversos portals on s’ha penjat el vídeo, es calcula que l’han vist unes 100.000 persones. Per altra banda, a la web de referència www.twit.cat el dia de l’estrena de l’anunci a través d’internet l’etiqueta #10 va ser la segona més utilitzada del dia a Catalunya.

No és la primera vegada que Calidos col·labora amb la campanya Barcelona Decideix. “No votis”, “Barceloneta Decideix”, “No et quedis al sofà” i “La veu del carrer” són altres dels vídeos que ha realitzat per la campanya de les Consultes sobre la independència de Catalunya.

Anuncis

1 comentari »

  1. Perdoneu, ha estat un error nostre. En 24 hores es van registrar 40.000 accessos.
    http://www.avui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/389281-el-video-no-votis-rep-40000-visites-en-un-dia.html

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: