Tercera edició de la jornada Tàrrega, dinàmica emprenedora, el dimarts 3 de maig

El CEEILLEIDA i la Regidoria de Promoció Econòmica han convocat per aquest dimarts 3 de maig la tercera edició de la jornada Tàrrega, dinàmica emprenedora, un programa de conferències i debats que vol promoure l’esperit de negoci i la creació de noves empreses, així com facilitar eines per innovar. D’assistència gratuïta, el seminari també vol copsar l’estat del teixit empresarial de Tàrrega i el seu àmbit d’influència. Entre els convidats destaca la presència de Montserrat Torné, directora general del Plan Nacional I+D+i del Ministeri de Ciència i Innovació. Enguany el subtítol de la jornada és Societat innovadora, societat de futur, emprenedoria social, posant l’accent en aquelles iniciatives que generen negoci a través de la inserció social i la sostenibilitat. La jornada tindrà lloc a la Casa Consistorial a partir de 2/4 de 5 de la tarda i ja s’hi han inscrit una vuitantena de persones.

PROGRAMA

 16:30 h. Presentació

A càrrec de Joan Amézaga, alcalde de Tàrrega, i Montserrat Torné, directora general del Plan Nacional I+D+i del Ministerio de Ciencia e Innovación

16:40 h. Emprenedoria social

A càrrec de Marta Lacambra, directora general de l’Obra Social CatalunyaCaixa. Presenta Guillermo Hervera, director del CEEILleida.

17:30 h. Innovació i Oportunitats

A càrrec de Montserrat Torné Escassany, directora general del Plan Nacional I+D+i del Ministerio de Ciencia e Innovación. Presenta: Joan Amézaga, alcalde de Tàrrega.

18:30 h. Experiències d’emprenedoria social

A càrrec de Carles de Ahumada (L’Olivera), Maite Trepat (Associació Alba), Alba Coma (Cartaes), Roger Prat (Fem Cadena), Manuel Díaz (Federació Catalana d’Entitats d’Inserció Laboral) i Gemma Minguell (ASPID). Acompanyats de tècnics del Servei d’Ocupació de Catalunya, l’Ajuntament de Tàrrega i la Taula de Concertació Territorial de l’Urgell. Presenta: Manel Medrano, regidor de Promoció Econòmica i diputat provincial.

19:45 h. Cloenda

A càrrec de Guillermo Hervera, director del CEEILleida

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: