L’Ajuntament de Tàrrega arranja la plaça del Boscarró

L’Ajuntament de Tàrrega ha culminat aquests dies els treballs d’arranjament de la plaça del Boscarró, situada al Districte Nord de la localitat. Amb aquesta actuació, la capital de l’Urgell guanya un nou espai públic de lleure i de passeig, de 500 m2 de superfície i amb una millora significativa del paisatge urbà de la zona.

La Regidoria de Serveis Municipals s’ha encarregat de posar fi a l’estat d’abandó que presentava aquest indret eradicant-ne la brossa i la vegetació que la feien intransitable. Alhora, s’ha corregit el fort pendent i s’ha anivellat el terreny, al qual s’ha aplicat un nou ferm de grava “ull de perdiu”. El projecte ha inclòs la instal·lació de mobiliari urbà: dos bancs, dues papereres, un joc infantil i una taula de picnic. Tot plegat ha tingut un cost modest, al voltant dels 500 euros, ja que s’ha reutilitzat mobiliari urbà restaurat. Val a dir que la plaça del Boscarró, a l’extrem nord-est del nucli urbà, ofereix bones vistes de l’entorn, de les quals ara se’n podrà gaudir.

Pla d’actuacions de millora a la via pública

El regidor de Serveis Municipals, Santi Costa, ha explicat que aquesta intervenció forma part d’un conjunt de millores a la via pública que s’efectuaran amb l’optimització dels recursos disponibles i atenent a la disponibilitat pressupostària. “Es tracta de dignificar sota criteris d’austeritat alguns espais públics suposant la mínima despesa possible”, ha afirmat Costa, qui ha fet també una crida “a la implicació de la ciutadania per respectar el mobiliari urbà i el patrimoni col·lectiu”. En aquest sentit, la Regidoria de Serveis Municipals instal·larà cartells en diferents punts (incloent l’ara rehabilitada plaça del Boscarró) apel·lant al civisme dels veïns i amb consells sobre bones pràctiques a la via pública.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: