Sardines & Marinada al Gat del Rosal

“Sardines & Marinada” és un sopar i un beure a la fresca, és un concert acústic, és moure les mans i els peus mentre suques el pa amb tomàquet amb la picada d’all i julivert i acompanyat amb la colla d’amics. Un cantant amb la seva guitarra, o amb el seu respectiu combo, amenitzaran el sopar i la conversa a la fresca en un entorn immillorable, els jardins del Gat del Rosal (Associació Alba) a Tàrrega.

Menú low cost a 9 euros!

Pels que vulguin venir a sopar trobaran un menú molt assequible de 9 euros on hi entra una amanida, un plat de sardines amb pa amb tompaquet i patates, un tall de síndria i un refresc o cervesa. També es podran demanar els plats per separat o simplement venir a fer un beure i gaudir del concert a l’aire lliure.

Pel recorregut d’aquests propers quatre dijous tindrem els següents concerts:

Dia 28 de juliol: Rumb al bar. Rumbeta de gràcia, fusionada i reinventada a partir de la cançó i el folk català. Versions rumberes i temes propis és el que aporten aquest grup de fusió de Gràcia liderat pel cantant i músic Marcel Marimon.

Dia 4 d’agost: Els Bergants (Petita formació dels Terratombats). Des d’Igualada ens arriben el Ricard Carles al capdavant, repassant els seus temes propis de rumba catalana. Una rumba catalana plena de detalls d’aquesta Terra. Enamorats del romesco i els calçots, i enamorats de tots els racons dels Països Catalans. Els Bergants ens oferiran grans cançons com Vetlla, revetlla, Ratafa o Mitjons blancs.Sempre acompanyat de clàssics d’aquest gènere. Cal remarcar que són dels millors Garrotinaires del món.

Dia 11 d’agost: La terrasseta de Preixens (combo). Els amics de la Terrasseta de Preixens en versió reduïda. Deformació Rumbera, que es deforma des de punk fns al reggae, amassant l’havanera i trepitjant ritmes llatins i grecs.

Dia 18 d’agost: Micu. Va donar-se a conèixer com a cantautor rumbero a principis del 2005 amb un repertori que combinava cançons pròpies i també versions de grans artistes del gènere com Gato Pérez, Gipsy Kings o el Pescaílla. L’any 2009 la banda va gravar el seu primer EP “Micu”, de 5 temes, coproduït per Miquel Rodergas i Pau Vallvé. Amb aquest EP el projecte Micu intenta donar una clau de volta a la seva manera d’entendre la rumba catalana amb la incorporació d’elements de l’electrònica però mantenint l’essència i la personalitat de la seva guitarra ventilador.

Horaris de Sardines & Marinada:

– 20.00 s’obren les portes i es posarà música per acompanyar els beures a la fresca.

– 21.00 es començaran a servir els sopars.

– 21.30-22.00 inici del concert.

Petit descans, i quan arribem a l’equador del sopar, els músics s’hi tornen a posar. Quan l’artista de la nit arribi a la f del seu espectacle, els “Rumberos Residents” s’uniran a l’escenari per acabar de rematar la vetllada. Finalment, quan s’acabi el concert es posarà música enllaunada tranquil·la per poder acomiadar la vetllada.

Es preveu que com a molt tard s’acabi tot a les 2:30h

Sardines & marinada

Dies: dijous 28 juliol, 4 agost, 11 agost, 18 agost.

Lloc: Jardins del Gat del Rosal (Associació Alba)

Av. Onze de setembre s/n. Tàrrega

Horari: de 20:00h a 2:30h

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: