COMENÇA LA VENDA D’ENTRADES PER A FIRATÀRREGA 2011

Des d’aquesta setmana ja estan a la venda les entrades per als espectacles de sala de FiraTàrrega 2011, que tindrà lloc del 8 al 11 de setembre. Continuen les diverses modalitats de descomptes, que arriben fins i tot al 30% en alguns conceptes.

Les entrades ja es poden adquirir a través dels diversos canals del servei TELENTRADA de Catalunya Caixa:

– A través d’internet: http://www.telentrada.com

– Al telèfon 902 10 12 12

– A la xarxa d’oficines

 Les persones que estiguin interessades a adquirir ja les seves entrades poden consultar tota la programació de la Fira a la pàgina web http://www.firatarrega.com. En l’apartat de descàrregues hi ha el Programa Oficial de la Fira. També poden fer les seves consultes al telèfon d’informació al públic 973 500 039 i a través del correu electrònic info@firatarrega.com

Modalitats de descompte

FiraTàrrega ofereix diverses modalitats de descompte en la compra de les entrades. (Aquestes ofertes no són acumulables).

 VENDA ANTICIPADA: Els espectadors que comprin les seves entrades fins el dia 4 de setembre (aquest dia inclòs) gaudiran d’un descompte del 20%.

 DESCOMPTE PROGRESSIU: Els espectadors obtindran un 20% de descompte en la compra de 2 entrades d’espectacles diferents i un 30% en la compra de 3 o més entrades, també d’espectacles diferents (només aplicable a la xarxa d’oficines de Catalunya Caixa, al telèfon del TelEntrada i a les Taquilles de la Fira) .

 JUBILATS, MINUSVÀLIDS i ATURATS. Les persones que acreditin la seva condició de jubilats, minusvàlids o aturats també gaudiran d’un descompte d’un 20% en la compra de les seves entrades. Aquesta oferta només és vàlida a les taquilles que s’instal•len a la plaça del Carme de Tàrrega durant els dies de la Fira.

 CARNET JOVE: Els titulars del Carnet Jove gaudeixen també d’un 20% de descompte en la compra d’entrades, amb un màxim de 3 entrades per carnet i dia. Oferta vàlida només a les taquilles de FiraTàrrega (Pl. Carme – Tàrrega).

 CLUB TR3SC. Els usuaris d’aquest carnet gaudeixen d’un 20% de descompte en la compra d’entrades.

D’altra banda, els usuaris de la zona d’acampada reben un tiquet de descompte del 50% per a una entrada, una oferta vàlida només a les taquilles de la plaça del Carme.

A partir del 5 de setembre, s’obriran les Taquilles Centrals de la Fira a la plaça del Carme (Pati) de Tàrrega, on es podran adquirir les entrades fins a una hora abans de l’inici dels espectacles. Fins el dia 7 les taquilles estaran obertes al públic de 17h a 21h, mentre que els dies de la Fira obriran ininterrompudament durant tot el dia. Cal remarcar que aquest és l’únic punt de venda d’entrades a Tàrrega durant els dies de la Fira.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: