LES EMPRESES D’ARTS ESCÈNIQUES MOSTREN EL SEU CATÀLEG D’ESPECTACLES A FIRATÀRREGA

Els Espais d’Empresa donen l’oportunitat a les empreses de management de disposar d’un espai propi i autogestionat en el marc de la Fira per presentar les propostes que formen part del seu catàleg d’espectacles. L’objectiu és implicar les empreses del sector de les arts escèniques en el desenvolupament de FiraTàrrega. Aquests espais conformen, doncs, una oferta diferenciada i complementària a la Programació Oficial que dissenya la direcció artística de la Fira. Les empreses que gestionaran aquests espais són 23 Arts, que renova la seva participació a la Fira, i dues noves entitats que s’incorporen en aquesta edició, ADGAE i La Maleta d’Espectacles.

L’Associació d’Empreses de Distribució i Gestió d’Arts Escèniques d’Espanya (ADGAE) ha ampliat el seu conveni de col·laboració amb la Fira a quatre anys i s’involucra de ple en el certamen. Un dels acords més rellevants és la creació d’aquest nou espai d’empresa, que estarà situat a l’Institut de Batxillerat i comptarà amb ubicacions escèniques diferenciades. En aquest espai s’hi podran veure les propostes de 10 companyies. Es tracta de la Cia. Cobosmika, la Cia. Mefisto Teatro, la Cia. Ron Lalá, la Cia. Couopdefoure y Vania, la Cia. La Roda Produccions, El Negro y el flaco, Nils, F.Müller, Jo Bithume, Gilles Remy i Teatro Diadres.

Gràcies a aquest acord de col·laboració, també s’obre la porta a que l’ADGAE presenti en format showcase les companyies que tenen els membres d’aquesta associació en el seu catàleg. L’associació agrupa els principals distribuïdors d’espectacles de l’Estat espanyol i compta amb més de 200 companyies representades pels seus membres.

Per la seva banda, La Maleta d’Espectacles, que també s’incorpora aquest any a la Fira, gestionarà l’espai situat a l’Escola d’Arts Ondara i portarà a Tàrrega les produccions de 8 companyies. Es tracta de Companyia B, Gromic, Los Caneca, Mundo Mandarina, Penélope y Aquiles, The Flying Tiritas, Trifaldó i Xicana.

Finalment, 23 Arts continuarà gestionant l’espai ubicat a l’aparcament de l’estació de ferrocarrils, on l’agència presentarà les produccions de 10 companyies. Es tracta de Circo Teatro Inestable, Chabatz d’Entrar, Laura Kibel, Nadine O’Garra, Rue Barrée, Paki Paya, Passabarret, The Primitives, Théâtre de la Toupine i Walter Garibotto.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: