La nova junta del Club Natació Tàrrega presenta els seus projectes de futur a l’Equip de Govern de la ciutat

La nova junta del Club Natació Tàrrega ha presentat  a l’Equip de Govern de la ciutat els projectes de futur amb què volen dinamitzar aquesta emblemàtica entitat esportiva.

César Caminal, qui ha pres el relleu de la presidència, ha exposat les iniciatives a l’alcaldessa de la capital de l’Urgell, Rosa Maria Perelló, i al regidor d’Esports, Isaac Gonzàlez. Aquesta nova etapa del CN Tàrrega es caracteritza per la recent estrena del seu pavelló i pel conveni de vinculació signat amb el Lleida Bàsquetbol, “dos actius que ens generen molta il—lusió per afrontar el futur”, ha afirmat Caminal.

Conveni de vinculació amb el Lleida Bàsquetbol

El CN Tàrrega ha aprofitat aquest acte protocol—lari per signar l’esmentat conveni de vinculació amb el Lleida Bàsquetbol (actualment a la Leb Or), representat pel seu president Edu Torres. El lligam entre ambdues entitats, de durada permanent, es traduirà en l’intercanvi de jugadors i promocions conjuntes que afavoriran els socis. Torres ha assenyalat que a partir d’ara el Lleida Bàsquetbol i el CN Tàrrega seran “clubs germans que treballaran plegats per acostar a la gent el bàsquet d’alt nivell”. En aquest sentit, ja s’ha parlat de cedir a Tàrrega el jugador Carlos Gasque o que els socis del club targarí gaudeixin d’avantatges per assistir als encontres oficials del Pavelló Barris Nord.

Recuperar massa social a Tàrrega

D’altra banda, el CN Tàrrega ha anunciat mesures per augmentar la seva massa social (ara xifrada en unes 300 persones), i per això reclamarà a l’Ajuntament de Tàrrega de recuperar la  gestió de les piscines municipals d’estiu. També han expressat la voluntat de potenciar la natació de base sol—licitant l’ampliació de les hores de disponibilitat de la piscina coberta. Tanmateix, han anunciat per al dia 29 de setembre la celebració d’un partit d’exhibició al nou pavelló de l’entitat amb la participació del DKV Joventut de Badalona i el CAI Basquet Zaragoza, equips de la lliga ACB.

Per la seva part, l’alcaldessa Rosa Maria Perelló ha subratllat els beneficis que suposa per a la ciutat l’acord que se signà en el seu moment amb el consistori per aixecar el nou pavelló del CN Tàrrega. Així, ha recordat que del 8 a l’11 de setembre l’edifici albergarà per primera vegada la Llotja de programadors de FiraTàrrega. Val a dir que el president César Caminal serà secundat a la junta per Jaume Graset (vicepresident primer) i Josep Maria Marimon (vicepresident segon), a més d’uns altres nou membres.

El CN Tàrrega fou fundat l’any 1946 i compta amb seccions de bàsquet, natació i gimnàstica. El primer equip de bàsquet juga aquesta temporada a la Copa Catalunya

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: