“Penjant d’un fil…” el 12 d’octubre a les 17:30h al Patí

Amb el lema “Penjant d’un fil…” l’Associació Alba i Naraina, fan una crida a l’associacionisme de Tàrrega i ofereixen un concert a la població amb l’objectiu de donar suport a les persones amb discapacitat.

Ens trobem en un moment difícil com a país, des de les diferents administracions s’han imposat retallades en determinats serveis que oferim a l’Associació Alba i en moltes altres entitats i associacions que treballem per millorar la qualitat de vida de les persones. “ Penjant d’un fil…” vol ser un acte festiu i de consciència social.

VOLEM donar a conèixer de quina manera ens han afectat les retallades a les entitats d’àmbit social, les mesures que hem adoptat, així com l’actitud amb què ho estem afrontant.

VOLEM donar un missatge de responsabilitat, de transparència de la informació, però de no conformisme amb les retallades socials.

VOLEM encarar el que ens ve amb optimisme, treballant per la justicia social del territori i del nostre païs.

VOLEM donar el màxim protagonisme a les persones, i el dret d’expressar-se. Encara hem d’aprendre molt de la seva actitud de superació.

VOLEM seguir treballant amb l’estreta col·laboració i compromís de totes les administracións, amb xarxa amb la resta d’entitats i amb tota la ciutadania.

Per tot això, vine el proper 12 d’octubre a les 17:30h al Patí des d’on sortirà un cercavila fns a la Plaça Major de Tàrrega on s’ oferirà xocolata per a tothom.

Després d’un manifest on es donarà veu a les pròpies persones amb discapacitat, a les 18:30 començarà el concert del grup Naraina, amb la cançó “Penjant d’un fil”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: